TechSquareTeknoloji Girişimlerinin Yanında!

TS-logo.jpg#asset:7570

KoçSistem odak alanlarındaki IoT, Analitik, Güvenlik ve İş Çözümleri konularında en son teknoloji ve trendleri hedefleyerek yaptığı çalışmalara, girişim ekosistemini de katarak hem kurum içi hem de açık inovasyon ekosisteminde B2B teknoloji girişimlerini desteklemeyi hedefliyor.

Techsquare’a dair görüşlerini paylaşan KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca “Girişimciliğin güçlenmesi ve yaygınlaşması, sağlam bir ekosistemin varlığından geçiyor. Girişimcilerin iş fikirlerini geliştirmesinde ihtiyaç duyacağı oyuncuları bir araya getirmek ve onların arasında iletişim köprüsü kurmak kilit konulardan biri haline geldi. Bu nedenle platformumuz aracılığıyla teknoloji alanındaki tecrübelerimizi girişimcileri desteklemek amacıyla kullanmayı hedefliyoruz.” dedi.

TechSquare ile seçilen girişimlere birçok destek sağlanıyor.

KoçSistem’in kurumsal bulut hizmeti, IoT platformu, güvenlik çözümleri ve yazılım geliştirme araçlarından faydalanmaGirişimcilerle birlikte, iş ortaklığı yaparak teknoloji çözümlerini yenilikçi bir şekilde iş dünyasına sunma fırsatıUlusal ve uluslararası şirketlerle temas kurmasına olanağıGirişimlere fiziksel çalışma alanı